Ung Vänster Jönköpings län

torsdag, januari 24

Kurs och samkvämshelg i Vetlanda

Den som har privilegiet att vara medlem i Ung Vänster Jönköpings län är välkommen till följande event:

Den 16-17 februari kommer det att anordnas en kurs och samkvämshelg i Vetlanda som distriktet håller i. Ännu är inte programmet klart men vissa saker vet vi redan…

Det kommer bli kul, lärorikt och spännande. Det kommer att hållas föreläsningar, vi kommer att titta på filmer med politiska budskap och vi kommer att göra roliga aktiviteter. Det kommer att finnas lokal att sova i, mat och andra förnödenheter står vi också för. Du kommer även att kunna köpa godis och annat smått och gott i vår kiosk.

Ta chansen och träffa alla dina kamrater i länet, kom på kurs och samkvämshelgen i Vetlanda. Givetvis är det kostnadsfritt!

För enkelhetens skull är det bäst att du anmäler dig om du vill komma på kursen. Då vi kan ha bättre koll på hur mycket mat som skall lagas etc. Glöm inte säga till i förväg om du har några särskillda matvanor så som allergier, vegetarian, vegan osv. För att anmäla dig maila till mikael.ekvall@ungvanster.se eller ring 0738392304. Glömmer du att anmäla dig är det ingen panik, vi kommer att släppa in dig ändå.

Datum: 16-17 Feb
Samling: 10.00 Lördag
Lokal: Bibliotekets hörsal (våningen över biblioteket)

2 kommentarer:

 1. hej! jag är en ung vänster älvsborgare i exil som undrar lite vad ni pysslar med här i jönköping. var/när/hur har ni möten till exempel?

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag har inte hundra koll på hur Jönköpingklubben fungerar eftersom jag är ifrån Tranås, men jag vet att Jönköpingklubben hungrar efter nya aktiva medlemmar. Det vore vansinnit roligt om du engagerar dig i Jönköping.

  Det smartaste är att antingen ta kontakt med Hanna Bladh på:

  hannabladh@hotmail.com

  eller om du vill uppge din egen mailadress så ser jag till att hon tar kontakt med dig.

  Ha det så bra!

  SvaraRadera

Recent Comments

Introduction

Recent Posts