Ung Vänster Jönköpings län

tisdag, oktober 16

Manifestation - Utvisa inte våra kompisar!

På onsdag, den 17 oktober kl 17.00 på Stortorget, kommer det att anordnas en manifestation i Vetlanda till förmån för den palestinsk-syrianska familjen som skall utvisas ifrån Sverige, Vetlanda. Familjen har bott i Sverige i 5 år. Mamman i familjen har syrianskt medborgarskap och pappan i familjen är palestinsk och är spårlöst försvunnen.

Sonen i familjen går sista året på Njudungsgymnasiet Naturvetenskapliga program. Dottern i familjen går i 9:an på Mogärdeskolan. Sverige är deras hemland, de har bara varit på enstaka semestrar i Syrien, dit de nu ska bli utvisade. Som ni vet har palestiner inga rättigheter i Syrien. Det som håller på att hända är inget annat än inhumant. Vi vill att så många som möjligt utav er kommer och deltar i manifestation. Alla är varmt välkomna. Sprid detta vidare!

2 kommentarer:

  1. hej Rafah synd att jag och min lilla syster kunde inte komma på demostarationen men vi gjorde DUA om du vet vad det är vi hoppas med hella vår hjärta att du kan stanna med din familj.

    SvaraRadera
  2. hej Rafah synd att jag och min lilla syster kunde inte komma på demostarationen men vi gjorde DUA om du vet vad det är vi hoppas med hella vår hjärta att du kan stanna med din familj.

    SvaraRadera

Recent Comments

Introduction

Recent Posts