Ung Vänster Jönköpings län

torsdag, februari 4

Snart är det dags för årskonferens och kurshelg i Jönköping

Hej kamrater!

Snart är det alltså dags för den årliga konferensen då vi väljer ny styrelse och fastslår en verksamhetsplan. Den 20 mars är det en dag fylld av aktiviteter och föreläsningar om Ung Vänster, feminism och om den stundande valrörelsen. Den 21 mars är själva konferensen. I år är det en extra viktiga konferens eftersom vi som tidigare nämnt är mitt inne i en valrörelse. Alla handlingar kommer inom kort att skickas ut till alla er medlemmar. Handlingarna kommer också att läggas upp här som pdf-dokument att ladda ner. Här nedan följer lite information om motioner och nomineringar.


Motioner


Motioner på exempelvis verksamhetsplanen skickas till jonkopingslan@ungvanster.se Väl på årskonferensen måste någon lyfta motionen, det vill säga lämna in ett yrkande på bifall eller avslag, för att den över huvud taget ska diskuteras. Man kan också på konferensen lämna in ändringsyrkande, om man tycker att motionen är bra men att något bör läggas till eller tas bort.


Nomineringar


Om du tycker att någon ska vara revisor eller sitta i distriktsstyrelsen ska du nominera den personen. I nomineringen bör stå personens namn, varför du tycker den bör väljas och gärna om personen i fråga ställer upp eller inte. När du skickat din nominering till anna.herdy@ungvanster.se senast 18 mars behandlas den av valberedningen. Man får nominera fram till konferensen, men det är bra om nomineringen kommer in så tidigt som möjligt.


Har du frågor? Gällande hur man motionerar, nominerar eller övriga frågor om vad som helst!

Skicka ett mail till: jonkopingslan@ungvanster.se eller

Ring ordförande Mikael Ekvall: 0738-392304

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Recent Comments

Introduction

Recent Posts