Ung Vänster Jönköpings län

måndag, januari 11

Kurs- och distriktsårskonferens


Den 20-21 mars arrangerar Ung Vänster Jönköpings län sin årliga kurs- och årskonferenshelg.

Lördagen den 20 mars med start kl. 10.00 kommer det att erbjudas föreläsningar och workshops kring flertalet olika ämnen. på kvällen ägnar vi oss åt samkväm där diverse aktiviteter kommer finnas att vara med på för den som vill. Det kan röra sig om, spel, banderollmålning, lekar, affischeing, film, rollspel och mycket mer. Mer detaljerad information om detta läggs ut inom kort.

Söndagen den 21 mars äger sjävla årskonferensen rum. Den startar kl 09.00. På årskonferensen behandlas bland annat verksamhetsplanen inför kommande valår, ny styrelse för distriktet väljs och motioner behandlas.

Under dessa två dagar bjuder Ung Vänster på frukost, lunch och middag. Reseersättning för kostnader till och från kurs- och konferensen står Ung Vänster för.

Till de som vill sova i Jönköping mellan de två dagarna, för att slippa extra resande och för att vara med på de roliga kvällsaktiviteterna finns möjligheten att sova i Ung Vänsters lokal. Tänk då på att ta med sovsäck, liggunderlag och tandborste.

Har du frågor eller vill informera om allergier eller vill ha specialkost (exp. vego, vegan) går det bra att maila till mikael.ekvall@ungvanster.se

Väl mött kamrater!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Recent Comments

Introduction

Recent Posts