Ung Vänster Jönköpings län

tisdag, juni 2

Heldag med Lars Ohly 1 Juni

Vi var i vår lokal och hämtade material och fanor, sedan samlades vid Lundströmsplats där vi snabbt grabbade tag i tidningar och flygblad och delade ut. Utdelningen gick som på löpande band och de flesta tog emot tidningen. Många var intresserade och kom fram och diskuterade.

Lars Ohly, Vänsterpartiets partiledare anlände efter en stund och höll tal för Jönköpingsborna. Han pratade bl.a. om de svenska kollektivavtalen, EU:s påverkan på Sverige och om mamma- och pappaledighet. Talet godtogs positivt av människorna som hade samlats runt omkring för att lyssna.

Vid ett-tiden begav vi oss bort till bron vid Rådhusparken. Lars Ohly höll flera tal med jämna mellanrum. På eftermiddagen debatterade Lars Ohly med Ella Bohlin på Sveriges Radio i Jönköping. Den debatten kan du lyssna på om du klickar HÄR och spolar fram cirka 8 minuter.
På eftermiddagen begav vi oss hemåt. På kvällen hölls också ett offentligt möte på Jönköpings Folkhögskola, dit kom det mycket folk och vi fick verkligen trängas i lokalen. Efter att Lars Ohly haft ett inledande anförande så var det fritt fram att ställa frågor, opponera och samtala om allt mellan himmel och jord, fast mest då om EU och kyrk-kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Recent Comments

Introduction

Recent Posts