Ung Vänster Jönköpings län

söndag, maj 11

Distriktshelg i Jönköping

I helgen samlades distriktsledamöter och medlemmar från Jönköpingsklubben i Jönköping för distriktshelg. Lördagens distriktsstyrelse möte hölls utomhus i Rådhusparken. Beväpnade med fanor, filtar, bärbara datorer och ordförandeklubba avklarade man mötet med bravur och fick även en hel del uppmärksamhet riktade mot sig. Under distriktsstyrelsemötet planerade man två kommande bokbord i Jönköping. Dessutom börjades ett större projekt planeras, en temakonsert/arrangemang tillsammans med några andra föreningar i staden.

Efter mötets slut var det dags för shoppingrunda. Nytt kassaskrin, tapetklister och tejp stod på inköpslistan. När deltagarna hade shoppat klart, stört sig på all sexistiskreklam som täcker skyltfönstren så gick alla ut tillsammans för att äta en bit mat.

Mätta och belåtna återsamlades man i lokalen för föreläsning. Grunderna i Ung Vänster stod på schemat och föreläsningen höll på i dryga 2 timmar. Sen börjades det tisslas och tasslass. Några personer som vi inte alls vet vilka det är, samlade på sig mängder av affischer och gick ut för att pryda Jönköpings elskåp och anslagstavlor. Först framåt tvåslaget sågs dem åter igen, och de såg ganska belåtna ut när de vandrade bort mot horisonten.

Det var dags att knyta ihop sovsäckarna och krypa till kojs…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Recent Comments

Introduction

Recent Posts