Ung Vänster Jönköpings län

måndag, augusti 10

Sommarlägret 2009

Kära kamrater, det är med cirka 100 myggbett, ett leende och en varm känsla i kroppen jag skriver detta. Sommarlägret 2009, Furusjöns camping utanför Åmål. Förra året var det tydligen massor av regn och rusk, detta året var det tvärt om. Vi hade sol, värme och inte ett moln så lång ögat såg. Vi var fyra kamrater från Jönköpings Distriktet - två från Jönköping, en från Gislaved och en från Vetlanda.

Första dagen, då vi anlände till campingen, hände det inget speciellt, vi satte upp tälten och allmänt umgicks och hade kul!

Vi kan nog alla fyra från Jönköpings distriktet känna oss nöjda och väldigt mer bildade till valet, även knutit nya band till de andra distrikten som kommer behövas för ett rött Sverige efter valet 2010.

Det var en rad olika föreläsningar allt från arbete, feminism, miljön men även en del internationella frågor - och det grundläggande i retorik! Föreläsarna var bland annat Riksdagsledamöterna Josefin Brink och Hans Linde. Vår egen förbundsordförande Ida Gabrielsson.

Varje kväll bjöds vi på politiska filmer men även på Musikakter. Lazze Ohlyz gästade oss, även Puma Silverback, Cheap Act, Musikcafé, Malin Nyström samt Alice Hillbom Rudfeldt.

Det var sex underbara dagar och vi tror, hoppas och vill att fler kommer åka till nästa år.

Kamratligen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Recent Comments

Introduction

Recent Posts